Sałatka z arbuzem i fetą


Składniki, na 1 porcję:
garść rukoli
plaster arbuza
4 oliwki
10 kostek fety

Dressing miętowy:

2 łyżki oliwy
1 łyżka miodu
listki świeżej mięty










Przygotowanie:
  • Arbuza pokroić w kosteczkę, pousuwać pestki. Fetę pokroić w kostkę podobnej wielkości.
  • Oliwki pokroić w plasterki. 
  • Całość ułożyć na rukoli, delikatnie przemieszać.
  • Sałatkę skropić dressingiem - płynny miód zmieszać z oliwą i posiekanymi listkami mięty.















3 komentarze :

 

O MNIE

Moje zdjęcie
Zbieram książki kucharskie i uwielbiam gotować :)

© COPYRIGHT

Wszystkie zdjęcia i teksty są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez mojej zgody.

KONTAKT

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *