Pasta rybna z jajkiem, ogórkiem i szczypiorkiem


Składniki:
wędzona makrela lub pstrąg średniej wielkości
1 ogórek kwaszony
1 jajko
1 łyżka majonezu
szczypiorek
sól
pieprz










Przygotowanie:
  • Rybę pozbawić ości i posiekać na drobno. Przełożyć do miseczki.
  • Ugotowane na twardo jajko i ogórka pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do ryby.
  • Całość połączyć z majonezem, dokładnie wymieszać wszystkie składniki. 
  • Doprawić do smaku solą i pieprzem. 
  • Gotową pastę posypać szczypiorkiem i podawać ze świeżym pieczywem.
 
 

0 komentarze :

Prześlij komentarz

 

O MNIE

Moje zdjęcie
Zbieram książki kucharskie i uwielbiam gotować :)

© COPYRIGHT

Wszystkie zdjęcia i teksty są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez mojej zgody.

KONTAKT

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *