Mango lassi


Składniki, na 3-4 porcje:
1-2 mango
300 ml jogurtu naturalnego
1 szklanka mleka
1 łyżeczka cukru pudru
















Przygotowanie:
  • Mango obrać ze skórki i wykroić miąższ omijając część włóknistą wokół pestki.
  • Miąższ zblenderować na gładki mus.
  • Dodać jogurt, mleko i dosłodzić cukrem pudrem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
  • Przelać do szklaneczek, udekorować kawałkiem mango.




0 komentarze :

Prześlij komentarz

 

O MNIE

Moje zdjęcie
Zbieram książki kucharskie i uwielbiam gotować :)

© COPYRIGHT

Wszystkie zdjęcia i teksty są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez mojej zgody.

KONTAKT

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *