Guacamole


Składniki:
1 awokado
1/2 czerwonej cebuli
1 pomidor
mały pęczek świeżej kolendry
1 łyżka soku z cytryny
sól
pieprz












Przygotowanie:
  • Miąższ awokado rozgnieść widelcem na papkę. Skropić sokiem z cytryny. Dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę oraz pomidora pozbawionego pestek. 
  • Całość wymieszać z kolendrą.
  • Doprawić solą i pieprzem do smaku.
  • Podawać z grillowaną tortillą.



0 komentarze :

Prześlij komentarz

 

O MNIE

Moje zdjęcie
Zbieram książki kucharskie i uwielbiam gotować :)

© COPYRIGHT

Wszystkie zdjęcia i teksty są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez mojej zgody.

KONTAKT

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *