Serowe kulki śniadaniowe


Składniki:
kostka twarogu
śmietana
sól
pieprz

Dodatki:
orzechy nerkowca, włoskie, laskowe
pistacje
migdały
świeże zioła
suszone pomidory z czosnkiem








Przygotowanie:
  • Twaróg rozcieramy z odrobiną śmietany.
  • Doprawiamy solą i pieprzem.
  • Formujemy kulki i obtaczamy je według upodobań w orzechach, pistacjach, ziołach czy ziarenkach pieprzu.
  • Podajemy w papilotkach.






0 komentarze :

Prześlij komentarz

 

O MNIE

Moje zdjęcie
Zbieram książki kucharskie i uwielbiam gotować :)

© COPYRIGHT

Wszystkie zdjęcia i teksty są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez mojej zgody.

KONTAKT

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *