Carpaccio z cukinii


Składniki, na 2 porcje:
1 średnia cukinia
2 łyżki startego parmezanu
oliwa z oliwek
roszponka do przybrania
sól
pieprz












Przygotowanie:
  • Cukinię dokładnie umyć i osuszyć. Pokroić ją na cienkie plasterki i ułożyć jednowarstwowo na talerzach. 
  • Wierzch posypać parmezanem i skropić oliwą z oliwek.
  • Doprawić do smaku solą i pieprzem lub ulubionymi ziołami.
  • Danie przyozdobić roszponką lub rukolą.






0 komentarze :

Prześlij komentarz

 

O MNIE

Moje zdjęcie
Zbieram książki kucharskie i uwielbiam gotować :)

© COPYRIGHT

Wszystkie zdjęcia i teksty są moją własnością. Nie wyrażam zgody na ich kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez mojej zgody.

KONTAKT

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *